Algemene informatie

19 september, 14.09 uur

Duurzame Pub Quiz op 10 oktober in Hardenberg

HARDENBERG - Verschillende teams kunnen hun kennis op het gebied van duurzaamheid testen tijdens de Duurzame Pub Quiz op 10 oktober in partycentrum Circus in Hardenberg. Teams die mee willen doen en het op willen nemen tegen andere teams kunnen zich nu aanmelden. Deelname is gratis, voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

In de afgelopen maanden heeft de gemeente op verschillende manieren met inwoners gesproken over duurzaamheid en de energietransitie. Er zijn gesprekken op straat geweest, er was een online peiling en inwoners konden de We Energy Game spelen. Donderdag 10 oktober is het de Dag van de duurzaamheid. Een uitstekende gelegenheid om iedereen te laten weten wat er allemaal is opgehaald. Daarom organiseert de gemeente in de avond van 10 oktober de enige echte Duurzame Pub Quiz in partycentrum Circus in Hardenberg. Het belooft een leerzame maar vooral gezellige avond te worden.

Pub Quiz
Bij de Duurzame Pub Quiz nemen teams van 4 tot 6 personen het tegen elkaar op. Het team dat meeste quizvragen goed beantwoordt wint een (duurzame) prijs. In de Duurzame Pub Quiz worden allerlei leuke en soms gekke vragen over duurzaamheid gecombineerd met een terugkoppeling van de resultaten van de gesprekken, de peiling en de We Energy Game. Ook is er gelegenheid om ideeën en ervaringen te delen.

Aanmelden teams
Voor een levendig en uitdagend spel, ziet de gemeente graag zoveel mogelijk verschillende teams verschijnen. Denk aan teams bestaande uit een vriendengroep, buren, sportclub, klasgenoten, familie, plaatselijk belangen of collega’s. Teams die mee willen doen kunnen zich opgeven via het formulier op www.hardenberg.nl/duurzametoekomst.

Individueel aanmelden kan ook, dan wordt op de avond zelf gekeken of er een team gemaakt kan worden. Ook belangstellenden die liever toekijken zijn van harte welkom!

De deuren van partycentrum Circus gaan op 10 oktober open om 19.30 uur. Om 20.00 uur begint de Pub Quiz en de avond is rond 22.00 uur afgelopen. Deelname is uiteraard gratis en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.