Algemene informatie

13 juni, 09.06 uur | Door Evert-Jan

Derde editie autoblubbering Lemelerveld

LEMELERVELD - Op zaterdag 28 juli vind alweer de derde editie plaats van Mud Mania. Een leuk en gezellig feest, met kinderspelen, veel autospektakel en een mooi feest in de avond als afsluiting. Vanaf 9.00 uur tot 01.00 uur een hele dag vermaak.

Autoblubbering houd in dat je met een speciaal aangepaste auto door een bak modder van 50 meter rijdt. Deze auto`s verschillen erg, sommige zijn relatief standaard met eigenlijk alleen tractorbanden in plaats van normale banden. Maar anderen zijn alleen maar met blubbering in gedachten gebouwd en hebben 750 tot 1000 pk. De wedstrijd bestaat uit meerdere rondes en na elke ronde wordt er meer modder gemaakt zodat het steeds moeilijker wordt om er doorheen te komen. Dus met elke ronde wordt het ook spannender om naar dit evenement te kijken

Heb je nog een oude auto op de oprit staan en ben je toe aan een avontuur? Geef je dan op voor de autoblubbering. Aanmelden kan via: www.mudmania.nl, Hier is ook het reglement en de laatste info over het evenement te vinden.
Kaarten zijn alleen op het terrein verkrijgbaar. Meer info op: www.mudmania.nl en op facebook @mudmaniasalland. Het spektakel in Lemelerveld vindt plaats aan de Hoenderweg 12.