Algemene informatie

13 februari, 13.02 uur

De Hammerdammer twee verliest van Wierden twee

DEN HAM - De hammerdammer twee moest het dinsdag in de laatste bondswedstrijd op nemen tegen wierden twee.

J.v.d.Vegt nam het op tegen E.Veneman in een zeer boeiende partij waar in beide spelers goed aan elkaar gewaagd waren, kwam er een eindspel van zes tegen zes op het bord en bood E.Veneman remise aan maar J.v.d.Vegt wilde het nog niet opgeven en probeerde in het eindspel nog iets te forceren maar dat lukte helaas niet en moest daarom alsnog remise accepteren 1-1.

Jennie Braakman speelde tegen H.ten Cate en ging zeer voortvarend van start, en zette H.ten Cate goed onder druk en dat resulteerde halverwege de partij in een schijf winst, deze schijf winst wist J.Braakman goed uit te spelen en won dan ook verdiend 2-0.

D.Voort nam het op tegen J.Veneman en in een zeer boeiende partij die lang gelijk opging maakte D.Voort in de eindfase een kleine fout, deze fout kon hij niet meer herstellen en verloor dan ook 0-2.

G.Endeman speelde tegen J.Vos en in een gelijk opgaande strijd maakte G.Endeman Halverwege de partij een Kapitale blunder en kwam twee schijven achter, dit kwam hij niet meer te boven en moest zich dan ook gewonnen geven 0-2.

Einduitslag is dan ook 3-5 geworden voor wierden.

Uitslagen onderlinge competitie

H.Braakman tegen J.Kooman 2-0.

K.Meuleman tegen J.Slotman 2-0.