Algemene informatie

29 oktober, 15.10 uur

Dag van de Mantelzorg op de Imminkhoeve

LEMELE - De Dag van de Mantelzorg 2014 is op maandag 10 november. Een dag waarop we allemaal even stil staan bij de rol van de mantelzorger en de pittige zorg en verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Imminkhoeve nodigt mantelzorgers uit voor een kop koffie en wat lekkers in het Landhuis, de nieuwste accommodatie van Imminkhoeve in Lemele.

Naast even heerlijk te genieten van een vers kopje koffie en wat lekkers, stelt Imminkhoeve mantelzorgers in de gelegenheid het Landhuis te verkennen. Het Landhuis is een compleet aangepaste verblijfsaccommodatie met hotelfunctie. Dit betekent dat mantelzorgers samen met een ouder, kind of partner rechtstreeks een aangepaste kamer kunnen boeken voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Indien gewenst is het voor hen ook mogelijk gebruik te maken van Immink zorg (professionele zorg op maat tijdens hun verblijf bij Imminkhoeve) en snoezelruimte het Droomhuis. De koffie staat vanaf 10.00 uur klaar.

Weet je nu al dat je 10 november op de koffie komt? Geeft je naam dan alvast door op info@imminkhoeve.nl (onder vermelding van Dag van de Mantelzorg) of bel naar 0572-331 284.