Algemene informatie

09 februari, 09.02 uur

Cursus: Digitaal zaken doen met uw overheid

DALFSEN - In Dalfsen start woensdagmiddag 27 februari een cursus over DigiD. De cursus gaat over hoe u met dit digitale paspoort omgaat. U leert hoe u dit instrument kunt gebruiken om uw persoonlijke leven en uw administratie op orde te houden.
Dit is een perfecte cursus als u er nog niet zo vaak mee te maken hebt gehad – of helemaal geen DigiD hebt. Maar ook als u vragen heeft over uw DigiD en u zich niet zo heel zeker voelt in het gebruik.
Wel is het handig dat u zich al een beetje thuis voelt op uw pc, laptop of tablet en iets kunt opzoeken op internet. Als u daar twijfels over heeft, hebben we vast een aanbod op maat om u op een goed moment zelfstandig met uw DigiD te laten werken. Laat daarom in dat geval uw belangstelling weten of stel uw vragen. De contactgegevens vindt u hieronder.

De cursus bestaat uit drie dagdelen. In Dalfsen op woensdagmiddag 27 februari en de woensdagen 6 en 13 maart van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus meld u snel aan. Vragen of een toelichting, bel daarvoor naar 0529-432413 of mail naar info@bibliotheekdalfsen.nl.