Algemene informatie

26 augustus, 17.08 uur

Creatieve schrijfclub in de bibliotheek Ommen

OMMEN - Badeend, stoeptegel, komkommer... Zomaar drie woorden, en iedereen kan daar zijn eigen verhaal mee maken. In de bibliotheek Ommen start op dinsdag 10 september een vierdelige workshop creatief schrijven.

Deelnemers gaan op een ongedwongen manier bezig met creatief schrijven. In vier bijeenkomsten leren ze leuke en inspirerende manieren om de fantasie te prikkelen en op papier te zetten. Als je bijvoorbeeld elkaar een paar trefwoorden geeft, levert dat verrassende en grappige verhalen op. De verhalen, maximaal twee kantjes lang, worden steeds in de eerstvolgende bijeenkomst voorgelezen.

Bij de Creatieve Schrijfclub ligt de nadruk op spontaan schrijven, ideeën uitwisselen en samen creatieve manieren verkennen om verhalen te schrijven. Tussendoor worden ook tips gegeven voor een betere schrijftechniek. De workshop is op de tweede dinsdag van september, oktober, november en december, steeds van 13.30 tot 15.30 uur.

Deelnemen aan de Creatieve Schrijfclub is gratis. Wel moeten deelnemers reserveren, omdat het aantal plaatsen beperkt is. Opgeven kan per e-mail via annemarie.klone@bibliotheekommen.nl.