Algemene informatie

14 maart, 14.03 uur

Concert ‘Zingen in alle talen’ van kleinkoor Excelsior en kinderkoor De Toonladder

OMMEN - Kleinkoor Excelsior uit Ommen onder leiding van dirigente Adelya Rakhimova geeft op zondag 31 maart haar jaarlijks concert in de St. Brigittakerk in Ommen, aanvang 15 uur. Medewerking wordt verleend door kinderkoor De Toonladder uit Ommerkanaal onder leiding van Annet van de Wetering en pianobegeleiding door Marthijn van de Wetering. Het thema van dit concert luidt: ‘zingen in alle talen’.

Er wordt gezongen in het Duits, Italiaans, Russisch, Frans, Engels en Latijn. Het repertoire van Excelsior is zeer gevarieerd. Zij zingen werken van oude en hedendaagse componisten zoals Mozart, Mendelssohn, Gounod, Whitacre en Cohen, in een mooie en evenwichtige afwisseling. Het koor zingt a capella en met pianobegeleiding door Marijn Siero. Samen met het kinderkoor zal o.a. een Frans lied gezongen worden.

Omdat het concert wat langer duurt dan gebruikelijk, is er een pauze met koffie en thee. De toegang is gratis, na afloop is er bij de uitgang mogelijkheid om een vrije gift te doneren. U wordt van harte uitgenodigd om dit concert van het oudste en het jongste koor uit Ommen bij te wonen.

Voor meer informatie: www.kleinkoorexcelsiorommen.nl