Algemene informatie

20 september, 14.09 uur

Burgemeester opent theaterseizoen

DALFSEN - Op zaterdag 28 september opent burgemeester Van Lenthe om 12 uur ’s middags het nieuwe theaterseizoen van theater De Stoomfabriek in Dalfsen. Met een gevarieerd middag- en avondprogramma, dank zij de vrijwillige medewerking van professionele en lokaal bekende artiesten en kunstenaars biedt de Stoomfabriek haar publiek volop gelegenheid kennis te maken met de kwaliteiten en de vele mogelijkheden van het veelzijdige theater aan de Vecht.
De deuren zijn open van 12 uur ’s middags tot ver in de avond. Zowel binnen als buiten de zaal wordt een doorlopend programma geboden met medewerking van Ernest Beuving, Jan Wolfkamp, jeugdtheater Xapp, Memory Lane, The Boothill Stompers, salonorkest Spoom en vele, vele anderen. Verscheidene artiesten, zoals het Ragazzi Quintet, dansstudio Ses en zangeres Karin Stegeman treden meerdere keren op.
’s Avonds gaan de tribunes aan de kant en kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje in de zaal van het theater genieten van de bands Sloe Gin en Po’Maddy.