Algemene informatie

25 oktober, 09.10 uur

Buitenschools aanbod bij MasterTalent

NIEUWLEUSEN - SMON Welzijn biedt twee activiteiten aan, welke plaatsvinden in Sporthal de Schakel in Nieuwleusen aan de Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen.

Mastertalent biedt een gevarieerd, naschools programma met vernieuwende en uitdagende activiteiten in verschillende clusters per schooljaar. Met dit keer als onderdeel PowerPoint maken. Tijdens deze workshop leren ze jou de ins en outs zodat het geven van een PowerPoint presentatie geen probleem meer zal zijn. Tijdens de lessen wordt er begonnen met de basisvaardigheden. Vervolgens ga je aan de slag met het invoegen van teksten en het opmaken van allerlei verschillende dia’s en illustraties. De lessen worden gegeven op 7, 14, 21 en 28 november van 16.00 tot 17.00 uur voor alle leerlingen van groep 5 tot en met 7. De workshop wordt gegeven door Type instituut Noord. De kosten bedragen 15 euro voor vier lessen met minimaal 4 en maximaal 8 kinderen. Opgeven via het aanmeldingsformulier op de website www.smon.nl, voor meer informatie joyce@smon.nl of 0529-482121.

Dit keer als sportonderdeel judo. Altijd willen judoën maar wil je het eerst eens graag uitproberen? Dat kan tijdens deze workshop bestaande uit twee kennismakingslessen voor verschillende leeftijdsgroepen. Ze gaan van start met twee lessen voor groep 3 en 4 op donderdag 20 en 27 november. Op donderdag 4 en 11 december zijn er lessen voor leerlingen uit groep 5 en 6. De kosten zijn 5 euro voor twee lessen, met minimaal 5 en maximaal 25 kinderen. Opgeven via het aanmeldingsformulier op onze website www.smon.nl voor meer informatie joyce@smon.nl of 0529-482121.