Algemene informatie

11 januari, 10.01 uur

Boerenmarkt Vilsteren genomineerd voor de Vechttroffee 2018

Tekst en foto's: Boerenmarkt Vilsteren

Zaterdag 19 januari van 11.00 tot 16.00

Voedsel conserveren

Met heel veel genoegen hebben wij te horen gekregen dat de Boerenmarkt Vilsteren genomineerd is voor de Vechttrofee 2018! Heel bijzonder! Na een zeer succesvol eerste jaar gaan we vol energie het tweede jaar in. De komende markt van 19 januari heeft als thema: voedsel conserveren. Diverse kraamhouders gaan met dit thema aan de slag. Bezoekers kunnen van alles proeven, gefermenteerd of gedroogd eten, van alles zal er te vinden zijn.
En dan de nominatie voor de Vechttrofee. Natuurlijk vinden we het leuk om de trofee ook echt te krijgen. Daarvoor hebben we u nodig om op ons te stemmen op www.vechtdaloverijssel.nl/stemmen. Maar het allerbelangrijkste is dat u naar de Boerenmarkt komt om te genieten van al het lekkere en gezonde eten dat op de markt voor u uitgestald staat.
Boerenmarkt Vilsteren elke 3 de zaterdag van de maand, van 11.00 tot 16.00 Zie voor meer informatie en de lijst van deelnemers www.landgoedvilsteren.nl En voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op facebook en twitter.