Algemene informatie

27 september, 09.09 uur

Blue Dew & Ernst Bunders in cultureel café

DALFSEN - Blue Dew & Ernst Bunders treedt vrijdagavond 3 oktober op in het Cultureel Café Dalfsen. Dit optreden is daarmee één van de eerste muziekoptredens in het geheel verbouwde ontmoetingscentrum de Trefkoele.

De Zwolse folkband Blue Dew is geen onbekende voor het Cultureel Café Dalfsen. Zij traden al vaker op in Dalfsen met haar theatervoorstellingen vol Ierse muziek en verhalen. De mooiste nummers uit deze voorstellingen worden nu gespeeld in het programma ‘Blue Dew & Ernst Bunders’ waarin Blue Dew optreedt met gitarist, drummer en singer‐songwriter Ernst Bunders. Met zijn muzikale inbreng en intieme levensliedjes èn de Ierse folk en bluegrass van Blue Dew brengt ‘Blue Dew & Ernst Bunders’ een sfeervolle en stevige muziekvoorstelling naar het Cultureel Café Dalfsen.

Blue Dew bestaat uit Ernst Bunders (gitaar, drums en zang), John Beumer (contrabas, mondharmonica en zang), Helga Huisjes (gitaar en zang), Wendy van Zomeren (viool en zang) en Pim Leutholff (banjo, gitaar, bodhran en zang). De avond begint om 20.00 uur in het ontmoetingscentrum de Trefkoele. De toegang is 7,50 euro. Kaartverkoop via kaartencultureelcafe@gmail.com of 0529–432200 (Trudy de Jong).

Kijk voor meer informatie op www.cultureelcafedalfsen.nl, www.bluedew.nl of www.ernstbunders.nl.