Algemene informatie

16 september, 12.09 uur

7update

NIEUWLEUSEN - Waar is de vrede? Het lijkt wel een noodkreet. Als je kijkt naar de ongelukken, de rampen en als je ziet dat mensen elkaar het licht in de ogen niet gunnen en elkaar zelfs doden dan is het ook een noodkreet. Waar is de vrede? Hierover wordt nagedacht tijdens 7update op 21 september.

Samen met Open Doors houdt 7update een avond met muziek, overdenking en inspiratie voor je leven. Met elkaar denken we na over onze positie in deze wereld. We staan in het bijzonder stil bij de vervolgingen van mensen door hun medemens. Ongelooflijk en toch gebeurt het. Waar is de vrede?
Misschien stel je zelf die vraag ook wel. Zeker als we zien wat er gebeurt in de wereld. In Irak zijn Christenen hun leven niet meer zeker. In Syrië slachten ze elkaar af. Een vliegtuig (MH17) met onschuldige mensen wordt zonder pardon uit de lucht geschoten. Wat een verdriet, wat een geweld. En misschien voel je dan ook wel onmacht.

Als spreker op deze avond is Friso de Roos uitgenodigd. Friso stelt zich in dienst van de Stichting Open Doors. Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Zondagavond 21 september. De 7update praiseband zal deze avond muzikaal ondersteunen. De avond begint om acht uur en wordt gehouden in de Voorhof te Nieuwleusen. De zaal is vanaf kwart voor acht geopend. De toegang is helemaal gratis en iedereen is welkom!

Kijk voor meer informatie op www.7update.nl.
Het adres van de Voorhof is Burg. Mulderlaan 1 in Nieuwleusen.