Algemene informatie

21 februari, 18.02 uur

4 maart: Bijeenkomst over Toekomst Beerzerveld

Tekst: PB Beerzerveld Mariënberg

BEERZERVELD - Woensdag 4 maart is er een bijeenkomst bij HCR  Beerzerveld, van Alewijkstraat 32 met als onderwerp: Hoe willen de inwoners van Beerzerveld dat hun kern er in de toekomst uitziet ! 
Er staan dus  voor Beerzerveld belangrijke onderwerpen op het programma ook gezien onze actie voor een “prettigere” woonomgeving in Beerzerveld en dan liefst met meer voorzieningen en zonder  megastal !
Onderwerpen die besproken worden zijn o.a.:  Hoe vinden wij als inwoners dat het in Beerzerveld prettig wonen is met voldoende  (huur) huizen voor eenieder, veilige wegen en mogelijkheden voor ontspanning en ontmoetingsplaatsen. 

De avond (begintijd: 19.00 uur) wordt georganiseerd  in opdracht van de gemeente Ommen in het kader van “aan de slag met de toekomst van gemeente Ommen”. 
Het zou fijn zijn als we als de  inwoners van Beerzerveld massaal op deze avond laten horen hoe wij  vinden hoe Beerzerveld er in de nabije toekomst eruit moet komen te zien. 
Het bestuur van Plaatselijk Belang Beerzerveld /Mariënberg zijn vanzelfsprekend van de partij om uw geluid te  horen en te versterken.
Weet ook dat de gemeente Ommen per 1 januari 2019 gestart is met  de nieuwe gemeentelijke organisatie met als slagzin: “Ommen 4.0. In die nieuwe organisatie is er ruim aandacht voor de rol van inwoners”
Waarbij de gemeente  Ommen het volgende stelt:

 "Inwoners hebben in Ommen wat te zeggen wanneer besluiten moeten worden genomen die hen en hun omgeving direct aangaan. Ze hebben zeer directe invloed waar mogelijk, maar ook indirect wanneer regels dat niet anders mogelijk maken. Ommen staat waar dat kan voor zo direct mogelijke democratie en invloed van de inwoners en durft daarmee te experimenteren, een proeftuin te zijn."
Laten wij dus de uitdaging aangaan om als kern Beerzerveld deze proeftuin te laten zijn!

Tot 4 maart a.s. in HCR Beerzerveld.
PB Beerzerveld Mariënberg