Algemene informatie

12 oktober, 15.10 uur | Door vechtdalleeft

Week van het Landschap in het Reestdal

AVEREEST - Tijdens de herfstvakantie van 21 t/m 29 oktober vieren Landschap Overijssel en Het Drentse Landschap gezamenlijk de jaarlijkse nationale Week van het Landschap in het Reestdal. Bezoekerscentra ’t Ende en De Wheem organiseren diverse activiteiten, zodat er vrijwel iedere dag iets leuks te doen is.

Voor ieder wat wils
Naast een gezellig stamppottenbuffet, een interessante lezing ‘Bruggen over de Reest’ en de jaarlijkse Fruitpersdag, zijn er twee middagen met leuke activiteiten voor de kinderen. Tevens is er zowel een wandel- als een fietsexcursie door het eeuwenoude cultuurlandschap van het veelzijdige Reestdal. En vergeet ook niet de jaarlijkse Nacht van de Nacht. Voor alle bezoekers is er dus volop keuze om in dit mooie landschap de kleurrijke herfst te vieren!

Informatie over de activiteiten
Op de site www.landschapoverijssel.nl/activiteiten of www.drentslandschap.nl/activiteiten kun je zien waar en hoe laat welke activiteit plaatsvindt. Ook zie je daar of je je moet aanmelden en of er kosten aan verbonden zijn. Iedereen is uiteraard van harte welkom bij Informatiecentrum ’t Ende van Het Drentse Landschap in De Stapel en bij bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest. Kijk wel van tevoren even wanneer de activiteiten plaatsvinden om teleurstelling van een dichte deur te voorkomen.