Algemene informatie

11 oktober, 15.10 uur | Door Henk

Presentatie bij buurthuizen

OMMEN - Wethouders Ko Scheele (Ommen) en René de Vent (Hardenberg) maken vrijdag 10 november samen met besturen en beheerders van MFC's, dorpshuizen en wijkcentra een bustour langs drie dorpshuizen in de gemeenten Ommen en Hardenberg

De bustour begint bij dorpshuis Kloosterhaar en gaat vervolgens naar buurthuis Ommerkanaal. De tour wordt afgesloten met een buffet in dorpshuis Hoogenweg.

Tijdens de bijeenkomst geven de besturen van de drie dorpshuizen allemaal een presentatie en een rondleiding door het betreffende dorpshuis. Verder zijn er presentaties over de 'Beursvloer' en de 'Hardenbergse Uitdaging'. Ook biedt de bijeenkomst voor besturen de mogelijkheid met elkaar in contact te komen en onderling informatie uit te wisselen.

Aanmelden

De gemeente heeft voor deze bijeenkomst alle besturen aangeschreven uit de gemeente Hardenberg en gemeente Ommen. Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u als bestuur geen uitnodiging ontvangen? Dan kunt u tot 20 oktober maximaal drie personen aanmelden bij Sandra Westra.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sandra.westra@ommen-hardenberg.nl. Vermeld bij uw aanmelding de namen en de bijbehorende functie binnen het dorpshuis/bestuur.