Cultuuragenda

Cultuuragenda

Elke week een actueel overzicht van de culturele activiteiten in het Vechtdal


Boekstart presenteert: Teentjes lezen
woensdag 4 april - 10.00 uur

Op woensdag 4 april komt pedicure en voetspecialist Yvonne Boertjes van de praktijk ‘Voeten en Welzijn’ in Ommen bij het Boekstartcafé vertellen over teentjes lezen.

 

Donderdag 29 maart: Stinze planten wandeling WijZ welzijn Ommen rond landgoed Dickninge in De Wijk o.l.v. Kees Wolfert. 09.00 uur verzamelen op de Voormars in Ommen. 09.30 start wandeling vanaf de Parkeerplaats van sportvereniging Wacker aan de Wiltenweg in de Wijk. Stinzeplanten wandeling WijZ Welzijn Ommen.

Op donderdag 29 maart kan men o.l.v. Kees Wolfert rond het landgoed Dickinge in De Wijk op zoek gaan naar de Stinzeplanten. Maar ook de geschiedenis van huize Dickninge (voormalig klooster) is de moeite waard. (zie Wikipedia/Dinkninge). We verzamelen om 09.00 uur op de Voormars in Ommen. De start van de wandeling is om 09.30 uur vanaf de parkeerplaats van de sportvereniging Wacker aan de Wiltenweg in De Wijk. Na afloop is er gelegenheid tot koffiedrinken. Kosten deelname: € 1,50 p.p. Deelname is op eigen risico. Info: 0529.452545